Cand o femeie tace


10599184_349452818543073_5451684098515665498_n

Obisnuiam sa ma bucur ca jumatatea mea relevanta intra in silentio stampa dupa o cearta sumara sau, chiar fara motiv (aparent, in sinea mea, era fara motiv), credeam ca am avut dreptate si ca isi ia timp sa se gandeasca la faptul ca nu a castigat lupta aceea. Si nu intelegeam de ce nimic nu mai era la fel momente dupa, cand imi savuram, evident, victoria doar in sinea mea, si incercam sa ma comport ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Iar ea, imi arunca o privire patrunzatoare din spatele fetei serioase, fara mimica, pret de cateva secunde si se intorcea apoi la ceea ce facea. Si-mi ziceam: „Ei, de-ale ei…”

Pana am invatat ca atunci cand o femeie tace, nu e liniste, e razboi. Cand o femeie tace, e o pedeapsa. Nu isi mai deschide sufletul catre tine, nimicurile alea care ti se pareau tie atat de aberante si pe care le puteai rezuma la 10 minute minute de descriere in loc de doua ore, nu ti le mai impartaseste. In sinea ei, faptul ca vorbeste cu tine e o rasplata, indiferent ca iti povesteste in doua ore un eveniment care s-a intamplat fix doua minute, fie ca e vorba de o rochie pe care a vazut-o la un magazin si face niste conexiuni si te conduce memorabil printre 3 prietene, 2 epoci, o copilarie si jumatate si afli o intreaga istorie de la o simpla si banala rochie. Ei, banalitatile astea ea le alege sa ti le divulge tocmai pentru ca insemni ceva.

Cand o femeie tace, nu inseamna ca nu are nimic de spus, inseamna ca nu meriti sa mai auzi ce se intampla in sufletul ei. iar asta nu e rasplata, asta inseamna ca si-a inchis granitele si ai acces la ea doar cu pasaport. Si te cauti prin buzunare nedumerit, ca habar n-aveai ca ai nevoie de asa ceva. Iar pana intelegi tu asta, deja i-a trecut, pentru ca, in sinea ei, stie ca habar n-ai de semnalele pe care ti le tot arunca si ca nu intelegi nimic. Dar ti-o coace ea in alt fel, mai pe intelesul tau.

In fond, barbatii iubesc cu ochii, femeile cu urechile.

Reclame

Despre Intelesuri Separate

Un gentleman gandeste ce vrea si spune ce trebuie.
Acest articol a fost publicat în 2 minutes reading și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s