Fairytale


Poveștile încep acolo unde realitatea se termină. Iar o poveste e întotdeauna mai de preferat unei realități crunte, în care credem că nu suntem îndeajuns de mari să le creem sau suntem îndeajuns de maturi să nu mai credem în ele.

E momentul acela în care ne uitam în jurul nostru și vedem visele noastre împlinite și ne întrebăm dacă într-adevăr e aievea sau visam, pentru că nu am fi crezut niciodată că suntem noi cei ce vom avea norocul să atingem ce am sperat atât de mult să putem măcar să vedem de aproape, și ne închidem ochii sperând să nu ne trezim niciodată. Si ii deschidem, cu frică, încet, sperând să fim tot acolo, în măreția acelui moment ce ne va marca pentru tot restul vieții. Si ne închidem iar ochii, și strângem în brate acea făptură fantasmagorică, și o strângem atât de tare încât să putem fi siguri că nu se destramă și piere, la fel ca tot ce ne-a făcut sa plutim câteva secunde înainte.

Dar nu piere nimic, se transformă și se gudură la pieptul tău exact asa cum ne-am închipuit, și gustam frenetic unul din altul și speram să nu mai fim nevoiți să ne eliberăm din strânsoarea aceea, pentru ca tot ce contează e exact momentul acela, și nimic altceva. și îl vrem păstrat pentru eternitate, exact la fel, cu aceleași simțăminte și aceeași poftă, pentru că este exact ceea ce avem nevoie.

Suntem generația care nu mai vrea să lupte, pentru nimic, pentru că părintii noștri au luptat prea mult; dar uitam că au făcut-o pentru a ne da nouă exemplul de urmat, nu pentru a ne asigura nouă oportunitatea de a ne da bătuți. Trebuie să lupți pentru ce vrei, trebuie să vrei ceea ce te face fericit, trebuie să știi cum să ajungi acolo.

Poveștile încep acolo unde realitatea se termină… și doar atunci iți dai seama că realitatea unei povesti depinde doar de puterea ta de a crede în ele. Iar momentul în care simți că faci parte dintr-una, e momentul în care știi că nu ai luptat degeaba.

Being someone`s first love may be great, but to be their last is priceless.

Reclame

Despre Intelesuri Separate

Un gentleman gandeste ce vrea si spune ce trebuie.
Acest articol a fost publicat în Ganduri razlete și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.