Muse


Exista in fiecare dintre noi un gol lasat de ceva ne lipseste inca sau de ceva ce ni s-a luat odata… si o parte ce nu are nicio insemnatate de una singura.

Iti simt disperarea in incercarea de a-ti umple golul, care stii sigur ca se potriveste perfect cu faramele de vise pe care ti le-am pus in palma. Te uiti la ele si privirea iti tremura la gandul ca ai putea sa fii din nou completa, dar le lasi sa zaboveasca intre palmele tale de frica sa nu iti cer ceva in schimb. Dar, mai ales, de frica sa nu plec candva si sa le iau cu mine. Si nu ai inteles ca, atunci cand ti le-am pus intre palmele tale facute caus, le-ai dat valoare si, mai ales, un tel. Le-ai trezit la viata si le-ai facut sa aiba insemnatate doar daca le iei si le folosesti sa acoperi toate urmele lasate de ploaia de stele care a trecut atat de vijelios pe langa tine.

Imi strangi absenta in brate atat de strans incat iti simt respiratia oriunde m-as afla si ma opresc sa inchid ochii. Sunt atat de aproape de sufletul tau incat atunci cand vrei sa zbori imi redai aripile, te urci strans in bratele mele si ma inviti sa privim lumea de sus. Si nu conteaza de cat de sus pic atunci cand incepi sa imi culegi visele pana cu pana, pentru ca esti mereu acolo sa ma prinzi, gasindu-ti aripile proprii in nevoia de a avea inca un zbor.

Sunt un negustor de vise ce isi creeaza visele proprii din matrita ta, fara sa vrea si fara sa poata sa se opreasca. Iti vand propriile vise pe pret de nimic, sperand ca la un moment dat sa ma cumperi cu totul si sa creez doar pentru tine… fara sa fie nevoie sa mai vand nimic pentru ca tot ce o sa respir o sa fie parfumul tau, o sa ma hranesc doar din gustul pielii tale proaspat iubit si o sa fiu ghidat doar de zambetul privirii tale.

Sunt un trubadur ce si-a facut lacas langa zidurile castelului tau… deschide! O sa iti cant din muzica stelelor si o sa o scriu pe partitura pielii tale cu penita propriei iubiri.

Anunțuri

Despre Intelesuri Separate

Un gentleman gandeste ce vrea si spune ce trebuie.
Acest articol a fost publicat în Ganduri razlete. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s